top of page

Optiek Karen BRIL

Brillen met liefde gekozen

Opticien in Zoersel nodig?

Brillen zijn veel meer geworden dan louter functioneel.

Ze vertellen ons wie we zijn, geven een eerste indruk en kunnen je doen stralen.
Optiek Karen BRIL uit Sint-Antonius Zoersel heeft de gepast bril voor jou. Een kleine greep uit onze selectie van merken: Ray-Ban, Dolce & Gabbana, Silhouette, Odette Lunettes, Serengeti,... . 
Voor elke stijl en elk budget hebben wij een passend montuur.  

Op onze website vind je wat meer uitleg over wie Karen BRIL is.

Lenzen kopen in de buurt van Zoersel?

Bij Optiek Karen BRIL kan je ook terecht voor contactlensaanpassingen.

Zo kan je kiezen uit daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen, gekleurde lenzen en natuurlijk de bijbehorende vloeistoffen. 

Bril kopen in Zoersel?

Zonnebrillen en gewone brillen bestaan in allerlei soorten maten en gewichten. Een bril is heel persoonlijk en Karen BRIL helpt je met plezier bij het uitkiezen van jouw model. Hiervoor kan u altijd terecht in onze winkel in Sint-Antonius Zoersel. Wij laten u graag kennismaken met verschillende monturen en kunnen altijd een passende bril adviseren. 

Uw optiek in Sint Antonius Zoersel!

Karen BRIL zorgt voor gepast advies voor brillenglazen.
Wij hebben een passie voor goed zicht en er stralend uitzien. En die passie delen we graag met u. Enthousiasme, eerlijkheid en positiviteit staan op de eerste plaats

In onze winkel in Sint-Antonius Zoersel nemen we graag de tijd voor u. Of u nu komt voor een bril, oogmeting, lenzen of gewoon een goed advies: bij Karen BRIL is het allemaal mogelijk. We hopen u graag te zien in de winkel of online. Voor vragen kan u altijd contact opnemen.

Optiek Karen BRIL: Tekst
bottom of page